FOTOGRAFIE


In 2010 ben ik met fotograferen begonnen, wat zich heeft ontwikkeld tot één van mijn passies. Ook ben ik te vinden op Instagram onder de naam Piece of Mies Photography.  (Voorheen Citified Pixels.) Piece of Mies Photography is onderdeel van Piece of Mies.

In de loop der jaren en verschillende opleidingen en cursussen verder heb ik van mijn passie mijn werk mogen maken en heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld. Meestal zijn mijn foto’s (tenzij de klant anders wil) Moody en ook speel ik graag met licht. Ik ben te boeken voor verschillende fotoshoots. Kijk hierboven waarvoor je mij kunt boeken en wij bespreken jouw wensen. 

Inmiddels heb ik De Fotografen Lounge opgericht. Dit is een Facebookgroep waarbij alle (beginnende) fotografen zich kunnen aanmelden. In deze groep komt een nog nieuw op te zetten concept voor (beginnende) fotografen. Daarnaast kunnen fotografen hier ideeën opdoen, tips delen, elkaars foto’s beoordelen en modellen kunnen zich beschikbaar stellen voor fotografie opdrachten d.m.v. Mix & Match. Ook zijn er elke maand fotografie opdrachten en worden de mooiste foto’s uitgelicht. 

Op Instagram staan ook tips en opdrachten maar er staat meer informatie in de Facebookgroep.

Ook zijn wij begonnen met een nieuw concept: Fotografenfotografie. Voor meer informatie, zie Soorten Fotografie.


Volg Piece of Mies Photography op Instagram