FOTOGRAFIE


Over Mij

In 2010 ben ik met fotograferen begonnen, wat zich heeft ontwikkeld tot één van mijn passies. Sinds een paar jaar plaats ik foto’s op Instagram onder de naam Piece of Mies Photography.  (Voorheen Citified Pixels)

Het is zó leuk om van klanten te horen dat zij mij speciaal geboekt hebben om bijvoorbeeld mijn ‘spelen met licht’ of om mijn nabewerkingen! Inmiddels vele consumenten en bedrijven voor de camera gehad, van een duo-shoot tot aan een kledingmerk en zelfs een groepje voor een kalender in wording. Zoveel afwisseling maakt mij gelukkig en ook het feit dat ik mijn creativiteit hierin kwijt kan. Sommige klanten komen ook met super leuke ideeën waarmee we gelijk aan de slag gaan!

In de loop der jaren en verschillende opleidingen en cursussen verder heb ik van mijn passie mijn werk mogen maken en ben ik te boeken voor verschillende fotoshoots. Kijk hierboven waarvoor je mij kunt boeken en wij bespreken jouw wensen. 

Je kunt hier een vrijblijvende offerte aanvragen! Vul het formulier in en je krijgt een prijsopgaaf terug, waarna jij kunt beslissen of je de fotoshoot wilt boeken.


Volg Piece of Mies Photo op Instagram