SOORTEN FOTOGRAFIE

Een vrijblijvende offerte kan onderaan deze pagina aangevraagd worden.

Fotografenfotografie

Wil jij als Fotograaf behind the scenes foto’s?

Nieuw concept! Als Fotograaf heb je natuurlijk je portfolio om jouw werk te laten zien aan de klant. Maar om klanten te werven heb je natuurlijk promotiemateriaal nodig. Ik loop met jou mee tijdens jouw fotoshoot en maak foto’s van JOU als fotograaf in actie. Deze foto’s kun je gebruiken op je website en Socials voor promotiedoeleinden. En hoe leuk is het voor een klant om vooraf te zien hoe het eraan toe gaat tijdens een fotoshoot!

Boekingen of meer info: michelle@pieceofmies.nl

Groeps- & Familiefotografie*

Voor groepen vanaf 3 personen

Familie en vriendschap zijn belangrijk. Herinneringen zijn dat ook. Leg ze vast voor in het familiearchief of voor opa en oma. Vrienden voor het leven? Dat moet natuurlijk gevierd worden met een fotoshoot. Dat word leuk! Ik zal coachen tijdens de shoot en aanwijzingen geven zodat jullie je al snel op je gemak voelen en alles soepel verloopt.  

Boekingen of meer info: michelle@pieceofmies.nl

Fotoshoot- & Portretfotografie*

Wil jij leuke foto’s om mee te pronken op je Socials?

Verwen jezelf met stijlvolle foto’s in een park, bij een ondergaande zon, of verras je partner met mooie foto’s. Voel je even een model en kom uit die comfortzone! Ik zal je coachen tijdens de fotoshoot en aanwijzingen geven zodat je je al snel op je gemak voelt. Geen haast, gewoon op jouw tempo. Ben jij net zo creatief als ik en heb je eigen leuke ideeën? Alleen maar leuk! 

Dit kan zowel bij mij thuis in de fotostudio als op locatie of buiten!

Boekingen of meer info: michelle@pieceofmies.nl

Prewedding- & Liefdesfotografie*

Alleen voor verliefde stelletjes!

De liefde. Er is toch niets mooier dan dat? De ware gevonden in de liefde of gaan jullie binnenkort trouwen? Laat dat dan op de foto vastleggen en toon het de hele wereld. Liefde is zonder grenzen!

Dat word in ieder geval een hele gezellige shoot!

Boekingen of meer info: michelle@pieceofmies.nl

Dierenfotografie*

Stil zitten lastig? Des te leuker de foto!

Je huisdier is natuurlijk onderdeel van het gezin. Je waakhond, je kat die lekker bij je komt liggen en je grappige hamster. Zij verdienen een plek aan jouw muur! Dit is onvoorwaardelijke vriendschap.

Boekingen of meer info: michelle@pieceofmies.nl

Business- & Eventfotografie

Jouw onderneming of event in de spotlight?

Als je je eigen onderneming hebt komt er veel bij kijken. Om vernieuwend te blijven kun je jaarlijks foto’s laten maken van wat op dat moment bij jouw bedrijf, doelgroep en visie past. Laat jouw bedrijf zien en wees er apetrots op! Goede foto’s zijn een musthave voor je website of social media kanalen!

Organiseer jij binnenkort een leuk evenement? Geef er dan bekendheid aan door mooie foto’s te plaatsen bij jouw advertentie. Plaats ze op social media en…. delen maar!

Boekingen of meer info: michelle@pieceofmies.nl

*Dit kan zowel op locatie zijn als bij mij thuis in de studio


Heb je een aanvraag die hier niet tussen staat?


Offerteformulier Fotografie opdracht