SOORTEN FOTOGRAFIE

Een vrijblijvende offerte kan onderaan deze pagina aangevraagd worden.

photo of people holding glasses

Groeps- & Familiefotografie*

Voor groepen vanaf 3 personen

Familie en vriendschap zijn belangrijk. Herinneringen zijn dat ook. Leg ze vast voor in het familiearchief of voor opa en oma. Vrienden voor het leven? Dat moet natuurlijk gevierd worden met een fotoshoot. Dat word leuk! Ik zal coachen tijdens de shoot en aanwijzingen geven zodat jullie je al snel op je gemak voelen en alles soepel verloopt.  

Boekingen of meer info: michelle@pieceofmies.nl

Fotoshoot- & Portretfotografie*

Wil jij leuke foto’s om mee te pronken op je Socials?

Verwen jezelf met stijlvolle foto’s in een park, bij een ondergaande zon, of verras je partner met mooie foto’s. Voel je even een model en kom uit die comfortzone! Ik zal je coachen tijdens de fotoshoot en aanwijzingen geven zodat je je al snel op je gemak voelt. Geen haast, gewoon op jouw tempo. Ben jij net zo creatief als ik en heb je eigen leuke ideeën? Alleen maar leuk! 

Dit kan zowel bij mij thuis in de fotostudio als op locatie of buiten!

Boekingen of meer info: michelle@pieceofmies.nl

Zwangerschaps- Baby- & Kinderfotografie*

Voor de állerkleinsten! (en mama en papa)

Kinderen zijn een rijkdom. Laat de mooie momenten van verschillende fasen vastleggen want ze worden zo snel groot! Van eigenwijze peuter naar talentvolle kleuter. Pronk met je baby-belly of je pasgeboren baby. Welkom op de wereld, kleintje! 

Boekingen of meer info: michelle@pieceofmies.nl

Prewedding- & Liefdefotografie*

Alleen voor verliefde stelletjes!

De liefde. Er is toch niets mooier dan dat? De ware gevonden in de liefde of gaan jullie binnenkort trouwen? Laat dat dan op de foto vastleggen en toon het de hele wereld. Liefde is zonder grenzen!

Dat word in ieder geval een hele gezellige shoot!

Boekingen of meer info: michelle@pieceofmies.nl

Dierenfotografie*

Stil zitten lastig? Des te leuker de foto!

Je huisdier is natuurlijk onderdeel van het gezin. Je waakhond, je kat die lekker bij je komt liggen en je grappige hamster. Zij verdienen een plek aan jouw muur! Dit is onvoorwaardelijke vriendschap.

Boekingen of meer info: michelle@pieceofmies.nl

Trouwfotografie

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

De mooiste dag van jullie leven is bijna aangebroken! Dit willen jullie natuurlijk tot in detail vastgelegd hebben. Omdat elk bruidspaar andere wensen heeft zijn de prijzen hiervoor nog niet vast te leggen. Het is jullie dag en het moet gaan zoals jullie dat willen!

Van tevoren bespreken we jullie ideeën en wensen. Willen jullie alleen een fotograaf tijdens de ceremonie en na de bruiloft of de hele dag? Doen jullie aan een First Look? Dit is een bijzonder emotioneel moment en uiteraard kan dat ook vastgelegd worden. Zo romantisch!

Boekingen of meer info: michelle@pieceofmies.nl

Business- & Eventfotografie

Jouw onderneming of event in de spotlight?

Als je je eigen onderneming hebt komt er veel bij kijken. Om vernieuwend te blijven kun je jaarlijks foto’s laten maken van wat op dat moment bij jouw bedrijf, doelgroep en visie past. Laat jouw bedrijf zien en wees er apetrots op! Goede foto’s zijn een musthave voor je website of social media kanalen!

Organiseer jij binnenkort een leuk evenement? Geef er dan bekendheid aan door mooie foto’s te plaatsen bij jouw advertentie. Plaats ze op social media en…. delen maar!

Boekingen of meer info: michelle@pieceofmies.nl

Rouwfotografie

Voor de blijvende herinnering

Afscheid nemen van je dierbare. Helaas hoort dat bij het leven. Sommige mensen vinden het fijn om deze momenten vast te leggen, omdat het vaak langs je heen gaat met alles wat erbij komt kijken. Vaak vinden mensen het prettig om later de momenten door middel van foto’s te herbeleven en vinden het helpen bij het verwerkingspoces. Voor de blijvende herinnering…

Omdat dit een belangrijke gebeurtenis is worden uiteraard eerst alle wensen besproken. 

Boekingen of meer info: michelle@pieceofmies.nl

*Dit kan zowel op locatie zijn als bij mij thuis in de studio


Heb je een aanvraag die hier niet tussen staat?


Offerteformulier Fotografie opdracht