OVER

Michelle van der Noll

Eigenaresse Piece of Mies

Wie?

Mijn naam is Michelle en ik ben 35 jaar. 

In 2019 ben ik een Lifestyleblog begonnen onder de naam Piece of Mies om mensen te inspireren en motiveren. Dit sloeg zo aan dat Piece of Mies inmiddels een begrip is en is uitgebreid. Mijn Blog is inmiddels omgezet naar een Vlog op Youtube. Like & Abonneer onderaan deze pagina!

Mijn passies zijn fotograferen, de natuur en trompet spelen. Verder vind ik het leuk om te wandelen, sporten, yoga te beoefenen en ben ik een ontzettende F1 fan.

Wat?

Je kunt bij mij terecht voor Life Coach sessies. Ik heb, na een opleiding Life Coach i.c.m. Psychologie en Filosofie, mijn eigen Life Coach praktijk. Wil je meer informatie of ben je op zoek naar een Life Coach? Kijk dan hier.

Ook fotografeer ik al jaren en dat vind ik geweldig! Mijn eigen kijk op dingen door kunnen geven aan anderen is het mooiste wat er is. Ik fotografeer onder de naam Piece of Mies Photography, hierover vind je meer info op deze pagina. Je kunt me ook boeken voor een fotoshoot, lijkt me heel gezellig!

Tot slot heb ik mijn eigen kledingmerk! Samen met mijn man bedruk ik kleding & accessoires voor dames en heren met mijn eigen ontworpen designs. In deze webshop kun je ze shoppen.

Voor de állerkleinsten is er ook een kledinglijn! Bliss Baby- & Kidswear kun je hier vinden.

Waar?

Ik ben woonachtig in Den Haag samen met mijn man Patrick, onze dochter Bliss, Chihuahua Bailey,  Jack Russel Deejay en kat Puma.

Waarom?

Tegen mijn omgeving zeg ik altijd dat ze kansen moeten grijpen. Alles wat je kunt leren of ervaren: gewoon doen! Het komt altijd ergens in je leven wel van pas. Je kunt wat je geleerd of ervaren hebt op je eigen leven toepassen maar ook op die van een ander. Dit was dan ook één van mijn beweegredenen om Life Coach te gaan studeren: het helpen van een ander.

Wat betreft fotografie: Tja, het is toch altijd fantastisch om van je passie je werk te maken? 🙂

Designen heb ik altijd al gedaan. Ik verzorg al ruim 12 jaar de PR  en websites voor enkele bedrijven en dit is uitgegroeid tot een passie. Toen ik voor mijn eigen bedrijf quotes ontwierp, wilde ik deze op een T-shirt bedrukt hebben. Dat vond ik allemaal veel te duur en heb een kans gezien om alles zelf te bedrukken. Inmiddels is Piece of Mies Clothing bekend om de unieke designs!

Ik vind het heel fijn om mezelf te blijven ontwikkelen en ben daarom erg veelzijdig! 🙂

Wat voor diensten biedt Piece of Mies?

  • Fotografie & Fotobewerking
  • Life Coaching
  • Kleding bedrukken (Heren, Dames, Baby’s & Kids)

Piece of Mies Vlog

Ik neem je mee achter de schermen van mijn bedrijf Piece of Mies, met mijn zwangerschap, met mijn bevalling, met onze zoektocht naar een nieuw huis en nog veel meer!