OVER

Michelle van der Noll

Eigenaresse Piece of Mies

Wie?

Mijn naam is Michelle en ik ben 35 jaar. 

In 2019 ben ik een Lifestyleblog begonnen onder de naam Piece of Mies om mensen te inspireren en motiveren. Deze Blog bestaat niet meer maar de naam Piece of Mies is ondertussen een begrip geworden op gebied van Fotografie, Life Coaching en als Kledingmerk. In 2020 heb ik van Piece of Mies een onderneming gemaakt en deze run ik samen met mijn man Patrick.

Mijn passies zijn fotograferen, de natuur en trompet spelen. Verder vind ik het leuk om te wandelen, sporten, yoga te beoefenen en ben ik een ontzettende F1 fan.

Wat voor diensten biedt Piece of Mies?

  • Fotografie

Ik fotografeer al jaren en dat vind ik geweldig! Mijn eigen kijk op dingen door kunnen geven aan anderen is het mooiste wat er is. Ik fotografeer onder de naam Piece of Mies Photography, hierover vind je meer info op deze pagina. Je kunt me ook boeken voor een fotoshoot, lijkt me heel gezellig!

  • Kledingmerk / Kledinglijn (Dames, Heren, Baby’s & Kids)

Piece of Mies Clothing is een kledingmerk! Samen met mijn man ontwerp en bedruk ik kleding & accessoires voor dames en heren. In deze webshop kun je ze shoppen.

Voor de √°llerkleinsten is er ook een kledinglijn! Bliss Baby- & Kidswear kun je hier vinden.

  • Life Coaching

Je kunt bij mij terecht voor Life Coach sessies. Ik heb, na een HBO opleiding Life Coach i.c.m. Psychologie en Filosofie, mijn eigen Life Coach praktijk. Wil je meer informatie of ben je op zoek naar een Life Coach? Kijk dan hier.

Waar?

Ik ben woonachtig in Den Haag samen met mijn man Patrick, onze dochter Bliss, Chihuahua Bailey,  Jack Russel Deejay en kat Puma. Mijn werkgebied betreft heel Nederland.

Piece of Mies Vlog

Ik neem je mee achter de schermen van mijn bedrijf Piece of Mies, met mijn zwangerschap, met mijn bevalling, met onze zoektocht naar een nieuw huis en nog veel meer!